Animatoren gezocht voor de speelpleinwerking in de paas- en zomervakantie

spw_monitoren

Zowel voor de paas- als zomervakantie is de jeugddienst opnieuw op zoek naar een pak enthousiaste animatoren om de kinderen een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Wie zich kandidaat wenst te stellen stuurt dit document volledig ingevuld door naar de personeelsdienst van de stad Ninove. Dit kan het gemakkelijkst via mail naar personeel@ninove.be.
Let er op bij het invullen van het document dat je duidelijk aangeeft voor welke functie je solliciteert (hoofdanimator, animator en/of animator mobiele speelpleinwerking) en welke periodes je beschikbaar bent. Heb je al ervaring en/of een attest animator in het jeugdwerk, vergeet dit zeker niet te vermelden.

Bijkomende minimumvoorwaarde is 17 jaar zijn op datum indiensttreding voor animator en 18 jaar voor hoofdanimator. Kandidaten die hier niet aan voldoen worden niet weerhouden.

De uiterlijke datum om je kandidatuur door te sturen is 15 februari voor kandidaten voor de paasvakantie. Ben je enkel kandidaat voor de zomer kan je het ingevulde formulier nog doorsturen tot 31 maart. Na deze data worden geen kandidaturen meer aanvaard.
Als je de eerste keer solliciteert voor de speelpleinwerking wordt je kort na de deadlines uitgenodigd voor een gesprek.

Indien je nog meer vragen hebt over je kandidatuur voor de speelpleinwerking, mag je die steeds richten aan jeugd@ninove.be.

Interesse in een andere vakantiejob bij de stad? Alle vacatures voor en meer info over jobstudenten en monitoren bij de stad Ninove vind je terug via deze link.

Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <i> <strong> <b>
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.