Inschrijvingen BMX-kampen 2017 open

dsc_0001_18

Komende zomer organiseert de jeugddienst opnieuw BMX-kampen op het skatepark in Ninove. In tegenstelling tot vorige jaren is er geen BMX-kamp meer voor gevorderden, maar worden er in 2017 wel 2 BMX-kampen voor beginners georganiseerd:

 • BMX-kamp 1 beginners van maandag 3 tot en met vrijdag 7 juli
 • BMX-kamp 2 beginners van maandag 31 juli tot en met vrijdag 4 augustus

Tijdens deze beginners BMX-kampen worden enkele basisvaardigheden van het BMX-en (bunnyhopen, indroppen, ...) aangeleerd aan beginnende BMX-ers door ervaren BMX-monitoren. Leeftijd is minder van belang. De BMX-kampen starten elke dag om 9.30 uur en eindigen om 15 uur. Inschrijven doe je voor een volledige week en kost 35 euro (8,75 euro aan kansentarief).

Voor een goede BMX, een valhelm (verplicht!) en je lunchpakket zorg je zelf. Een drankje 's middags en verzekering zijn in de prijs inbegrepen.
OPGELET: Om iedereen de kans te geven aan de BMX-kampen beginners deel te nemen vragen wij om slechts voor 1 van de 2 kampen in te schrijven. Het aantal plaatsen per kamp is dan ook beperkt.

Inschrijven kan via deze link! Mocht dit niet direct lukken om in te schrijven hieronder een overzicht van de te volgen stappen:

 1. Klik op de knop ‘KOOP’ naast het evenement waar je wil aan deelnemen (BMX-kamp 1 beginners 2017 of BMX-kamp 2 beginners 2017), vervolgens krijgt u een scherm met de vraag hoeveel tickets u wenst. Hier geef je het aantal kinderen in dat je wenst in te schrijven. Dit aantal verschijnt links van de knop ‘KOOP’.
 2. Vervolgens klikt u op ‘GA VERDER’. U komt in een scherm waar u zichzelf als ouder kan registreren in het systeem. Vul alle verplichte velden in en accepteer de algemene voorwaarden. Vervolgens klikt u op ‘GA VERDER’.
  Nu kan u uw kind(eren) toevoegen. U klikt op ‘VOEG KIND TOE’, vult een aantal vragen in en klikt op ‘BEWAREN’. Onderaan klikt u dan opnieuw op ‘GA VERDER’.
 3. U komt in een scherm waar u de naam van uw kind selecteert en ‘standaard’ tarief kiest en dan opnieuw klikt op ‘GA VERDER’ (indien u recht heeft op het kansentarief kan u hier niet verder, om deel te nemen aan het BMX-kamp aan kansentarief komt u met uw UiT-PAS aan kansentarief langs op de jeugddienst om de inschrijving helemaal in orde te maken).
 4. Bij voorgesteld tarief krijg je naast het deelnamebedrag van 35 euro ook de melding dat er een administratiekost wordt aangerekend van 1,50 euro (dit is enkele voor online inschrijvingen, bij inschrijvingen op de jeugddienst zelf betaal je deze administratiekost niet). U klikt gewoon op ‘GA VERDER’.
 5. U krijgt nog een aantal vragen die bijna allemaal dezelfde zijn als de vragen wanneer u uw kind toevoegt. Hier voegt u ook een foto bij (verplicht, anders geraakt u niet verder).
 6. Bij stap 6 kies je de gewenste betaalmethode en voer je de betaling uit.
 7. U krijgt bevestiging dat uw inschrijving goed geregistreerd is. U zal daarna ook nog een mail krijgen met uw tickets. Deze drukt u af en brengt u mee de eerste dag van het BMX-kamp.

Wie liever niet online wenst te betalen kan dit uiteraard nog steeds op de jeugddienst tijdens de openingsuren.

Voor meer info over de BMX-kampen en/of vragen over het inschrijven kan u altijd de jeugddienst contacteren via mail jeugd@ninove.be of telefonisch op het nummer 054 31 05 00.

Reacties

BMX-kamp 1

Beste,

Ik probeer in te schrijven voor het BMX-kamp 1, maar dit lukt niet via de link of de website. Ik heb ook al telefonisch contact opgenomen, maar ook daar kon me mij niet helpen. Kan u laten weten welke weg ik hiervoor moet volgen ? Alvast bedankt!

Met vriendelijk groeten,
Sophie Cooreman

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
 • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <i> <strong> <b>
 • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
 • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.