Mobiele speelpleinwerkingen in Outer en Okegem in augustus 2017

mob_spw_outer2017

Net als de voorbije jaren organiseert de jeugddienst opnieuw een speelpleinwerking op locatie gedurende een volledige week in augustus in de deelgemeenten Outer en Okegem .

In Outer van maandag 7 tot en met vrijdag 11 augustus in buurthuis De Pallieter, Smid Lambrechtstraat 102, 9406 Outer. In Okegem van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus in buurthuis 't Kouterken, Kouterbaan 34, 9400 Okegem.

Op beide locaties gelden dezelfde regels. Er is vooropvang vanaf 8.30 uur en naopvang tot 17.00 uur. Tussen 9.00 uur tot 16.00 uur is iedereen verplicht aanwezig, dan worden tal van activiteiten voorzien.

Om praktische redenen vragen we om voor een volledige week in te schrijven, kostprijs is 20 euro voor de 5 dagen (tarief gewone speelpleinwerking), inbegrepen is verzekering, een drankje 's middags en een vieruurtje. Iedereen brengt zijn eigen middaglunch mee.

Tot 1 juli vragen wij om enkel kinderen uit de respectievelijke deelgemeenten in te schrijven. Zij worden ook nog per brief op de hoogte gebracht van deze mobiele speelpleinwerkingen in hun deelgemeente. Indien er na 1 juli nog plaatsen over zijn, kunnen ook kinderen van buiten de deelgemeente inschrijven.

Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven en direct betalen kan online via deze link. Wie liever langs komt op de jeugddienst kan dit ook doen tijdens de openingsuren, wel direct cash te betalen. Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt.

Wie online wenst in te schrijven dient een aantal stappen te doorlopen:

  1. Klik op de knop ‘KOOP’ naast het evenement 'Mobiele speelpleinwerking Outer' (of Okegem), vervolgens krijgt u een scherm met de vraag hoeveel tickets u wenst. Hier geef je het aantal kinderen in dat je wenst in te schrijven. Dit aantal verschijnt links van de knop ‘KOOP’. Vervolgens klikt u op ‘GA VERDER’.
  2. U komt in een scherm waar u zichzelf als ouder kan registreren in het systeem. Vul alle verplichte velden in en accepteer de algemene voorwaarden. Vervolgens klikt u op ‘GA VERDER’. Nu kan u uw kind(eren) toevoegen. U klikt op ‘VOEG KIND TOE’, vult een aantal vragen in en klikt op ‘BEWAREN’. Onderaan klikt u dan opnieuw op ‘GA VERDER’.
  3. U komt in een scherm waar u de naam van uw kind selecteert en ‘standaard’ tarief kiest en dan opnieuw klikt op ‘GA VERDER’. (Hebt u recht op kansentarief, dan moet u sowieso naar de jeugddienst komen met uw UiT-pas aan kansentarief om in te schrijven)
  4. Bij voorgesteld tarief zal het tarief verschijnen dat u dient te betalen voor de activiteit(en) en een administratieve kost . U klikt gewoon op ‘GA VERDER’.
  5. U krijgt nog een aantal vragen die bijna allemaal dezelfde zijn als de vragen wanneer u uw kind toevoegt. Hier voegt u ook een foto bij (verplicht, anders geraakt u niet verder).
  6. In de volgende stap kiest u uw betalingsmethode en voert de betaling uit.
  7. Nadat u de betaling heeft bevestigd zal u een ticket kunnen downloaden die u de eerste dag van de werking meebrengt.

Indien iets niet duidelijk kan u altijd de jeugddienst contacteren via mail jeugd@ninove.be of telefonisch op het nummer 054 31 05 00.

Reacties

speelpleinwerking outer

goede middag,

ik ben woonachtig te outer en zou graag mijn dochter van 6jaar laten inschrijven voor de speelpleinwerking. maar in deze periode komt heel de week een vriendinnetje slapen zij woont in aspelare. zou ik dat vriendinnetje mogen mee inschrijven met de zekerheid dat ze ook mag komen.
m.v.g. evelien penne

Inschrijvingen

Beste Evelien,

Inschrijvingen zijn tot 1 juli voorbehouden aan kinderen die in de gemeente zelf wonen.
Als er dan nog plaatsen zijn, dan kan haar vriendinnetje ook inschrijven. Momenteel dus niet. Meer info op de jeugddienst 054/310500

MVGroeten,
Koen
Jeugddienst

Opties reactieweergave

Kies uw favoriete manier om reacties weer te geven en klik op "instellingen opslaan" om uw veranderingen te activeren.

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <i> <strong> <b>
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.