Ninove zoekt Verse Lokale Helden

lokale-helden-logo-portrait

Herinner je je nog 30 april 2015, een uur of tien ‘s avonds? De plek was de Graanmarkt, en voor het oog van de VRT-camera en de StuBru-microfoon plaatste Team William een mooi orgelpunt achter een dag vol muziek. Al van ’s morgens vroeg, aan het station, serveerden we Lokale Helden: 14 concerten in totaal. En Ninove was niet alleen: in 137 Vlaamse steden en gemeenten zorgden 1081 lokale helden voor muzikaal entertain- en experiment. Organisator Poppunt zag dat het goed was en pakt op vrijdag 28 april 2017 uit met de tweede editie van Lokale Helden. Natuurlijk doet Ninove weer mee. Hoe precies? Nog geen idee. Waar? Misschien in het park, misschien weer op de markt. Met wie? Met al wie durft!

We zoeken (piep)jonge muziekmakers die nog nooit op een podium hebben gestaan, maar ook muzikanten en songschrijvers met x-jaren podiumervaring. We zoeken buskers die het graag in hun eentje doen, maar ook geluidskunstenaars die zweren bij Teen/Team Spirit. We zoeken muzikanten die hun songparels eigenhandig componeren, maar ook ‘rechtdoorrockers’ die graag coveren. Alle genres zijn toegelaten, alle smaken zijn welkom. Van Shoegaze en Math Rock over Urban en Electronic tot Metal en Indie, zelfs Jazz en Klassiek. Er is dus heel veel mogelijk. We bieden je een of meer podia in de stad en zorgen voor het perfecte decor (met andere woorden: een podium met een professionele ‘sound & light’ en alles erop en eraan), megapromotie en een publiek dat zijn lokale helden wil ontdekken.

Goesting? Schrijf je in voor 15 februari 2017 door een mailtje te sturen naar jeugd@ninove.be. Geef kort aan wat je wil doen en op welke plek je eventueel op een podium wil kruipen. Eind februari bekijken we wie er heeft ingeschreven en boksen we een programma in mekaar. Begin alvast te repeteren voor de Grote Dag.

Meer info over Lokale Helden op de website www.lokalehelden.be.

Reacties

Nieuwe reactie inzenden

De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.
  • Toegelaten HTML-tags: <a> <em> <i> <strong> <b>
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.